+32472692091


Rue Jean Vinois 30, 7890 Ellezelles Belgïe


barazelles@gmail.com


www.barazelles.be

ONS WIJNVERHAAL

“Sans pain ni vin, l’amour n’est rien”

Wij zijn Jelle en Sophie en hebben naast een passie voor elkaar ook een gemeenschappelijke passie voor wijn. Als fervente reizigers, probeerden we altijd onze reis te koppelen aan het bezoek aan een wijnhuis en de bijhorende wijnproeverij. Terug in België gingen we steevast naar onze favoriete wijnbar in Ellezelles, tot en met de avond dat deze zijn deuren sloot. Op onze laatste reis naar Italië waren we op de terugweg aan het wegdromen van onze eigen wijnbar: een gezellige plek waar mensen  samen van een lekker wijntje kunnen genieten. Een plaats waar we onze passie kunnen delen en waar we andere wijnliefhebbers en hun verhalen kunnen leren kennen. Hoe meer we erover praatten, hoe meer we dachten: waarom niet? En zo is Barazelles ontstaan.

Omdat we zelf houden van een persoonlijke aanpak, openen we 2 weekends in de maand de deuren van ons huis voor wijnliefhebbers zoals wij.

We hopen dat we jullie kunnen verrassen met onze wijnselectie en dat jullie na een avondje Barazelles spontaan aftellen naar een volgend bezoek aan onze wijnbar. Wees welkom & geniet!

Jelle & Sophie